Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

USB 2.0 Naar Ethernet Adapter (RJ45) – 10/100Mbps

14,95 Incl. BTW

 • connectoren: USB-A (mannelijk) – RJ45 (vrouwelijk)
 • CAT5 (Fast Ethernet, 10/100 Mbit/s) / 100 MHz
 • volgt de USB2.0 High Speed specificaties
 • voeding via USB poort (busgevoed)
 • geschikt voor Windows

Download driver

Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Heeft u vragen over dit product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.
Artikelnummer: 19824086 Categorie: Tag:

Beschrijving

 • USB-A naar RJ45 Fast Ethernet LAN adapter – USB2.0 – CAT5

  Deze USB2.0 netwerk adapter kunt u gebruiken om uw notebook of PC via een USB aansluiting bekabeld op uw netwerk aan te sluiten. Ideaal wanneer de netwerkaansluiting niet aanwezig is, zoals op veel ultrabooks, netbooks en nieuwe notebooks, maar ook wanneer deze defect is.

  Problemen na aansluiten?

  Zorg dat u de juiste drivers installeert en dat u de stuurprogramma’s bijwerkt. Op het tabblad ‘informatie’ vindt u een downloadlink naar de drivers en een handleiding hoe u de stuurprogramma’s bijwerkt.

  CAT5

  Deze adapter volgt de CAT5 specificatie, wat betekent dat deze gebruikt kan worden in netwerken tot 100 Mbit/s (Fast Ethernet netwerken). Wanneer u deze adapter gebruikt in een sneller netwerk zal de maximale data snelheid gelimiteerd worden op 100 Mbit/s. Aangezien veel providers in Nederland steeds hogere internetsnelheden aanbieden is het aan te bevelen een CAT6 Gigabit adapter te gebruiken. Ook bij intensief downloaden en streamen is het aan te bevelen een CAT6 Gigabit adapter te overwegen. CAT6 is 10 keer sneller dan CAT5.

  U/UTP

  Deze adapter is niet afgeschermd. U kunt deze adapter gebruiken voor netwerkkabels zonder afscherming (U/UTP), te herkennen aan de transparante connectoren. Heeft u F/UTP of S/FTP netwerkkabels, te herkennen aan de metalen connectoren? Houdt u er dan rekening mee dat u de afscherming verliest bij het aansluiten.

Merk

OEM

specificaties

Kleur