Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

Nylon kabelbindervoet

3,9524,95 Incl. BTW

Merk: Ohmeron

• Type: zelfklevend

• Materiaal: kunststof

Heeft u vragen over dit product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.
Artikelnummer: ON_75396 Categorie:

Beschrijving

Merk: Ohmeron

• Type: zelfklevend

• Materiaal: kunststof

Ohmeron kabelbinderbevestiging

Deze witte Ohmeronkabelbinderbevestiging is een kleine montageblok voor een enkele kabel of voor kabelbundels. De bundels worden bij elkaar gehouden door middel van kabelbinders die aan het blokje worden bevestigd. Het blokje zelf is bedoeld voor zelfklevende bevestiging. Kabelbinders kunnen handig gecombineerd worden met deze montageblokjes om snel en consistent kabelbundels aan te leggen. Wilt u netjes en geordend werken, gebruik dan behalve deze montageblokjes ook gekleurde kabelbinders met een rechthoekig vlakje dat beschreven kan worden.

Gebruik

Bepaal eerst goed waar de kabels bevestigd dienen te worden. Bepaal vervolgens de afstand die er tussen de diverse blokjes moet zijn. U zult vrijwel altijd meerdere blokjes nodig hebben. De kabels moeten niet doorhangen, bijvoorbeeld. Vervolgens haalt u de folie van het plakgedeelte af en plaatst de montageblokjes op de juiste plek. Hierna kunt u de kabelbinders plaatsen en de kabels bundelen.

Kenmerken

• zelfklevende houders voor kabelbinders

• geschikt voor bundels met een breedte tot 20 mm

• verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren

Kleur en afmeting

Dit Allteq montageblokje is 20 millimeter breed en 20 millimeter lang. Kabelbinders zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Dat is ook het geval met deze blokjes, zodat u ze op diverse manieren kunt combineren. Tie rips worden kabelbinders ook wel genoemd en deze zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 2,5 mm breed. Tie rips zijn vaak wit of zwart, onze kabelbinderbevestiging is ook in deze kleuren verkrijgbaar. Houd bij de keuze van de kabelbinderbevestiging rekening met de breedte van de kabelbinder die u wilt gebruiken.

Merk

Ohmeron

specificaties

Afmeting

20 x 20 mm, 30 x 30 mm

Kleur

,

Aantal

10 Stuks, 100 Stuks