Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

Entreemelder met Beweging Detector – Toegangsmelder – Plug & Play – Winkelbel met Sensor

39,95 Incl. BTW

Deze Bellhub entreemelder met beweging detector is volledig draadloos en erg geschikt om bij de doorgang van uw winkel of bedrijf te plaatsen.

Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Heeft u vragen over dit product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.
Artikelnummer: KS-FS20R Categorie: EAN: 7175935942299

Beschrijving

Deze Bellhub entreemelder met beweging detector is volledig draadloos en erg geschikt om bij de doorgang van uw winkel of bedrijf te plaatsen. Plaats de sensor met bewegingsmelder bij de ingang en plaats de ontvanger waar u de winkelbel wilt horen zodra er een bezoeker binnen komt. Het systeem is gemakkelijk zelf te installeren en werkt op batterijen. De toegangsmelder heeft maar liefst 36 verschillende melodieën en 5 welkom boodschappen die u zelf kunt instellen. Het volume kan op wens worden aangepast en er zit een meld functie op het systeem voor als de batterijen op zijn. Deze doorgangsmelder wordt als complete set geleverd en is geschikt voor alle soorten winkels, bedrijven, hotels, restaurants en vele andere locaties.

Eenvoudige installatie

Sluit de toegangsmelder eenvoudig aan. De winkelbel wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en een handleiding. Sluit het systeem aan en het functioneert gelijk.

Verschillende melodieën

Met dit systeem zijn tot wel 36 verschillende tonen en melodieën instelbaar. Ook kan er een welkomst boodschap ingesteld worden en het volume van de doorgangsmelder is instelbaar.

Kenmerken

  • Volledig draadloos en gemakkelijk te installeren
  • Meerdere sensors toepasbaar op de ontvanger
  • Verschillende melodieën en welkomboodschappen
  • Geschikt voor winkels, bedrijven, hotels en vele andere locaties

Merk

Bellhub