Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

Smart Wifi RGB Led Strip – 12m – 5050 SMD Flexibel – DC 12V Adapter – Werkt met Alexa & Google

39,95 Incl. BTW

Met de ColorRGB® Smart Led Strip geef jij elke ruimte een gezellige kleurtint. Deze 12 meter lange RGB led strip bedien je met jouw Smartphone of de bijgeleverde afstandsbediening. Installatie via de IoT Life app is eenvoudig en in minder dan 5 minuten gedaan.

Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Heeft u vragen over dit product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.
Artikelnummer: ON_33673 Categorie: EAN: 9794622733200

Beschrijving

Met de ColorRGB® Smart Led Strip geef jij elke ruimte een gezellige kleurtint. Deze 12 meter lange RGB led strip bedien je met jouw Smartphone of de bijgeleverde afstandsbediening. Installatie via de IoT Life app is eenvoudig en in minder dan 5 minuten gedaan. Met de ingebouwde microfoon reageert het licht op de beats van de muziek. Hiermee tover jij jouw feestjes om tot ware discofeesten. Ook buiten, want de strip is waterbestendig. De ColorRGB® Smart Led Strip is compatibel met Google Home & Amazon Alexa.

Eenvoudige installatie
Via de bijgevoegde handleiding heb jij de Smart Led Strip binnen 5 minuten geïnstalleerd. Download de IoT Life app (iOS & Android), stop de LED-strip in het stopcontact en verbind deze met jouw 2.4 Ghz WiFi netwerk. Je LED-strip is nu klaar voor gebruik. Je kunt de LED-strip ook gebruiken met de bijgeleverde afstandsbediening. Hiervoor hoef je de LED-strip alleen maar op het stopcontact aan te sluiten.

Compatibel met Google Home en Amazon Alexa
Zodra jij de LED-strip aan de Smart Life app hebt toegevoegd kun je de Smart Life app aan de Google Home of Amazon Alexa app toevoegen. Hiermee wordt de led strip automatisch onderdeel van jouw Google Home of Alexa configuratie. Nu kun je direct gebruik maken van alle functionaliteiten die deze apps bieden, waaronder stembediening.

ColorRGB® Smart Led Strip 12 meter

  • Bediening met Smartphone & Afstandsbediening
  • Ingebouwde microfoon
  • Werkt met Google Home & Alexa
  • Aantal LEDs 360
  • RGB: 16 miljoen kleuren


Licht reageert op beats van muziek
In de WiFi controller van de led strip is een microfoon ingebouwd. Deze microfoon ontvangt geluidssignalen en stuurt hiermee het licht van de LED-strip aan. Zo verandert de felheid van het licht met het volume van de muziek. Bij een harder volume wordt het licht feller. Bij een zachter volume minder fel. Ook past de snelheid van het licht zich aan op het ritme van de muziek. Bij een snellere beat zoals housemuziek gaan de lampjes sneller knipperen. Ideaal om jouw feestjes een kleurrijke boost te geven!

Simpele bevestiging
Om de LED-strip op een oppervlakte te bevestigen hoef je alleen maar de bescherming van het dubbelzijdig tape te verwijderen. Hierna kun je de strip eenvoudig op een willekeurige oppervlakte plakken.

Sfeerprogramma’s & tijdschema’s
Nadat je de LED-strip aan de Smart Life app hebt toegevoegd kun je kiezen uit voorgeprogrammeerde kleurprogramma’s. Lekker een boek lezen op de bank? Kies het “ boek lezen programma”. Wil jij dat de strip zich daarna vanzelf uitschakelt voor als je in slaap valt? Ook dat is mogelijk met de automatische aan/uit programma’s in de Smart Life app. Je hebt de keuze uit gezette tijden, zonsopgang/zonsondergang en thuiskomst en vertrek. Zo is er altijd een programma dat bij jouw situatie past.

Oneindige kleuropties
De 5050 LEDs zijn RGB en kunnen 16 miljoen kleuren tonen. Je kunt de felheid van zeer dim tot zeer fel eenvoudig aanpassen in de app. Ook kun je ervoor kiezen om de lampjes te laten knipperen.

Merk

ColorRGB

specificaties

Lengte

Voltage