Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

3D Tempred Glass screen protector – Samsung Galaxy S9

12,95 Incl. BTW

Geschikt voor modellen:

  • Samsung Galaxy S9

Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Heeft u vragen over dit product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.
Artikelnummer: TG618CC Categorie: EAN: 7101125884360

Beschrijving

Goed beschermd tegen krassen, stoten en vuil met deze screenprotector voor de Samsung Galaxy S9

Maak uw Samsung Galaxy S9 telefoonscherm tot 5 keer sterker met deze screenprotector. De meest recente technieken zijn gebruikt om uw dure scherm tegen krassen, vuil en breuken te beschermen. Deze screenprotectors zijn tot 5x meer schokbestendig en transparanter dan gewone tempered glass screenprotectors. Doordat de screenprotector van Incentive glas is gemaakt voelt het aan als het originele scherm van uw Samsung Galaxy S9 en werkt het optimaal met het touchscreen.

Kenmerken iPhone 6 screenprotector

  1. Ieder model is op maat gemaakt & bubbelvrij te installeren (inclusief aanbrenginstructies)
  2. Hoge aanraakgevoeligheid
  3. HD helder 9H gehard glas
  4. Krasbestendig oppervlak
  5. Anti vingerafdruk coating
  6. Waterbestendig

Product beschrijving
Deze screenprotectors zijn zorgvuldig voor u getest op verschillende kwaliteitseisen. Een van de eigenschappen van deze screenprotector is dat naast dat het tot 5x sterker, ook veel flexibeler is dan vergelijkbare screenprotectors. Bovendien zijn deze screenprotector gemaakt van het wereldwijde bekende Incentive glas, dit is een helder soort 9H gehard glas. Dit maakt de Atouchbo screen protector erg transparant en krasbestendig. Een paar sleutels, munten of andere scherpe voorwerpen kunnen uw Samsung en de screenprotector helemaal niets meer doen. Daarbij bevat de bovenste laag van de screenprotector een anti-vingerafdruk coating zodat uw beeldscherm altijd helder blijft. Deze screenprotector is door de unieke coating waterbestendig. Regendruppeltjes glijden zo weer van het scherm af en u kunt doorgaan met uw mobiel te gebruiken.

Inhoud verpakking:
Inhoud verpakking bestaat uit een set van twee screenprotectors, alcoholpads, microdoekjes en stofverwijderaars voor een tweede keer of om cadeau te geven. Deze set is voor u samengesteld uit kwalitatieve tools die helpen bij het aanbrengen van de screenprotector. De alcoholpads verwijdert de vetvlekken van het scherm om te voorkomen dat er na installatie vlekken onder het scherm achterblijven. Na het verwijderen van de vlekken mag u het scherm afdrogen met de bijgeleverde microdoek. De stofverwijderaars (stickers) helpen u bij het verwijderen van de overgebleven stofdeeltjes. De kwaliteit van de screenprotector(s) zal je verbazen.

Geschikt voor modellen:

  • Samsung Galaxy S9

Merk

Atouchbo