Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

FlashWire™ – Zelfoprollende snel oplaadbare magnetische 3 in 1 kabel

17,95 Incl. BTW

Kleur: Wit
Materiaal: Kunststof
Type Certificering: USB-C/Apple gecertificeerd
Type kabel: Kabel

Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Heeft u vragen over dit product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.
Artikelnummer: 72625996 Categorieën: , , , EAN: 6969201942752

Beschrijving

De 3 in 1 kabel die nooit in de knoop raakt

De ENIGE oplaadkabel ter wereld die niet in de knoop raakt – hij is ook supergemakkelijk te gebruiken en werkt absoluut overal!

  • Blijf georganiseerd – De FlashWire™ maakt ruimte vrij op bureaus en aanrechten met zijn magnetisch compact ontwerp, waardoor uw ruimten schoon en georganiseerd blijven.

  • Gemakkelijk uit te breiden – Kort of lang, de FlashWires™ lengte is perfect voor elke gelegenheid. Verleng de FlashWire™ gewoon tot de volledige lengte (3ft kabel) of rol hem op om ruimte te besparen – de keuze is aan u.

  • Verberg het – Rol de FlashWire™ op zodat hij netjes is opgeborgen voor gebruik de volgende keer. Geen bungelende draden meer.

  • Eenvoudig op te bergen- In tegenstelling tot gewone kabels die rommelig zijn op te bergen in bureaus en lades, is de FlashWire™ eenvoudig en netjes op te bergen. Geen rommelige lades meer!

  • Inpakken in een flits – Het inpakken van uw FlashWire™ gaat snel en moeiteloos. En het beste van alles: wanneer u naar binnen reikt om uw FlashWire™ te pakken, zullen ze nooit in de knoop raken!
  • Voor elk apparaat – Maak u geen zorgen, we hebben de FlashWire™ geconfigureerd voor zowel Apple als Android (Lightning & USB-C naar USB), zodat u zich niet buitengesloten voelt. Organiseer al uw apparaten!

  • Leuk om mee te spelen – De FlashWire™ is verslavend om mee te spelen. We konden hem gewoon niet neerleggen, en we denken dat u dat ook niet kunt! Nou ja, tenzij u uw apparaat aan het opladen bent.

  • Gebouwd voor het laatst – We hebben een verscheidenheid van verschillende kabels en materialen getest om een duurzame kabel te produceren die 3x langer meegaat dan andere kabels. U zult lange tijd geen andere oplaadkabel hoeven te kopen.
  • 100% Geld-garantie – We zijn zo overtuigd van deze magnetische kabel dat we blij zijn om onze claims te ondersteunen met een risicovrije 100% geld-terug-garantie. Als u een probleem met uw product ondervindt, laat het ons weten, en wij zullen u onmiddellijk terugbetalen!

Merk

FlashWire™