Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

Klantenservice

Onze geschiedenis

Sinds 1974 is de Westerstraat 33 een vertrouwd adres in Enkhuizen voor computers en elektronica. Orbit Electronic vaart zelfstandig zijn eigen koers met de kernwaarden waar het bedrijf zich al sinds 1974 sterk voor maakte: persoonlijk advies, tijd voor de klant, betrouwbaarheid, service en productkennis.

 

Wat we doen

Orbit Electronic verkoopt en repareert nieuwe en gebruikte computers. We hebben een groot assortiment aan randapparatuur, software, kabels, inktcartridges en andere elektronica. In hetzelfde pand hebben we ook onze eigen technische dienst, waar we reparaties snel en deskundig verrichten.

 

Hoe we het doen

Orbit Electronic doet het vooral anders! Wij nemen nog tijd voor de klant en proberen vragen in duidelijke taal te beantwoorden. Wij verkopen alleen producten waar we zelf ook mee zouden willen werken. Onze garanties duren gemiddeld langer dan die van de gemiddelde concurrent. Ook na de garantie kunnen wij uw apparatuur nog steeds voordelig en snel repareren! Bij andere winkels is een reparatietijd van 4 weken normaal, bij ons een dag of 2! Koopt u bij ons een computer dan staat deze niet boordevol met overbodige software die uw apparaat alleen maar vertraagt. Gewoon voor u, gewoon omdat we zelf vinden dat het zo hóórt.

Hoe we het doen

Niet alleen klantvriendelijkheid gaat ons aan het hart, maar ook milieuvriendelijkheid. We houden niet van verspilling; defecte apparaten worden ontmanteld, bruikbare onderdelen hergebruikt. Bij ons kunt u lege batterijen, accu’s en cartridges ook inleveren om het milieu te sparen.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Meer informatie over onze privacy statement vindt u hier.

Verzenden & Bezorgen

Bestellingen kunnen worden geplaatst via onze webshop.

Alle bestellingen (uitgezonderd palletzendingen), welke voorradig zijn en op werkdagen vóór 16:00 uur worden besteld, zullen dezelfde dag verzonden worden. Deze worden normaliter de volgende werkdag (max 48u) aangeboden tijdens kantooruren en op zaterdag. Voor het versturen van uw bestellingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Via onze webshop én via de app van PostNL kunt u nauwlettend de status van uw orders in de gaten houden. Ook ontvangt u per mail op het moment van inpakken van uw order een inpakbevestiging met Track & Trace nummer. Deze link is vanaf 16:00 uur actief.

Nederland

Leveringswijze

Verzendkosten

Cut-off time*

Reguliere zending (PostNL)

Gratis verzending

16:00 uur

   
   
   
   


* Met de cut-off time wordt het uiterste tijdstip bedoeld waarop de order daadwerkelijk bij ons binnen moet zijn. Houd hierbij rekening met een eventuele verwerkingstijd van onze server.

Betaalmethodes

  • iDeal

or alle administratieve vragen kunt u contact opnemen met onze financiële afdeling via

Retourneren & Annuleren

Helaas kan het voorkomen de een artikel defect raakt of verkeerd is besteld. Ook hierbij willen wij u graag veder helpen.

Hoe meld ik een Retour aan?

Retour je artikel

Stuur binnen 30 dagen je artikel gratis retour. Defect ontvangen artikelen mogen ook terug.

Neem contact met ons op

Volg je retourzending

Bekijk of je retouren al verwerkt zijn.

Bekijk je retouren

Annuleer een bestelling

Je kunt annuleren als de bestelling nog niet is verzonden.

Naar je bestellingen

Renewed & Refurbished producten

U heeft het ongetwijfeld al regelmatig voorbij zien komen op onze webshop of in een dagaanbieding; renewed/refurbished. Maar waar staat het eigenlijk voor? 

Wat is renewed?

  • Renewed, afgekort als 'RN'
  • Producten in 100% nieuwstaat qua uiterlijk maar door leeftijd of verpakking niet als nieuw te verkopen 
  • Zonder gebruiksporen
  • 1 jaar garantie, uitbreiding mogelijk. Uitbreiding alleen mogelijk op notebooks. 

 

Wat is refurbished?

  • Refurbished, afgekort als 'RF'
  • Producten zijn door leeftijd, verpakking of gebruikssporen niet meer als nieuw te verkopen
  • Refurbished producten zijn verdeeld in drie gradaties, namelijk Refurbished Gold, Refurbished Silver en Refurbished Bronze
  • 1 jaar garantie, zonder uitbreiding. Apple producten zoals iPad en iPhone, hebben drie maanden garantie zonder uitbreiding. 

 

  Refurbished Gold

  Refurbished Silver

  Refurbished Bronze

   

  Afgekort als ‘RFG’

  Afgekort ‘RFS’

  Afgekort ‘RFB’

Kan hoogstens 1 gebruiksspoortje vertonen

 

  Producten met lichte gebruikssporen     

 

  Producten met duidelijke gebruikssporen      

 

 

Kwaliteitscontrole loont!

Elk renewed/refurbished product wordt door ons uitvoerig bekeken en gecontroleerd op eventuele mankementen/defecten. Dit zijn bijvoorbeeld resten van promo-materiaal op de kap. Een kleine kras op de zijkant wat is veroorzaakt tijdens het verplaatsen van het product nadat deze op demo heeft gestaan in de winkel. Normaal gingen alle licht beschadigde exemplaren retour afzender, echter bieden wij deze refurbished producten nu met 1 jaar garantie aan op de laagst mogelijke prijzen. Houd rekening met een licht gebruiksspoor, maar ook met de allerbeste prijzen. Complies heeft een eigen doos ontwikkeld om de laptops zo professioneel mogelijk over te laten komen met een duidelijk onderscheid tussen Renewed (blauw) en Refurbished (oranje). 

Renewed en Refurbished dozen  Renewed en Refurbished dozen   Renewed en Refurbished dozen  

Contactgegevens 

Openingstijden & Telefoonnummers
 
Adresgegevens
Social Media
Info:
 
Bezoekadres
 
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 17:30 Westerstraat 33Facebook
Mail: ingo@orbitelectronic.nl
Telefoon algemeen: 06-30359263
 1601 AB Enkhuizen 
Noord-Holland, Nederland
Twitter
    
   

 

RMA:
 
Postadres
 
Op werkdagen bereikbaar van 13:00 – 17:30 Westerstraat 33
1601 AB Enkhuizen
 
Mail:
Telefoon: 
   
  

 

 
Administratie
 
Bedrijfsgegevens
 
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 17:30 KVK nummer: 78653991 
Mail:
Telefoon: 
 IBAN: NL69RABO0357049896
BIC: RABONL2U
 
  BTW: NL803661083B01