Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

Over Orbit Electronic

Onze geschiedenis

Sinds 1974 is de Westerstraat 33 een vertrouwd adres in Enkhuizen voor computers en elektronica. Orbit Electronic vaart zelfstandig zijn eigen koers met de kernwaarden waar het bedrijf zich al sinds 1974 sterk voor maakte: persoonlijk advies, tijd voor de klant, betrouwbaarheid, service en productkennis.

Wat we doen

Orbit Electronic verkoopt en repareert nieuwe en gebruikte computers. We hebben een groot assortiment aan randapparatuur, software, kabels, inktcartridges en andere elektronica. In hetzelfde pand hebben we ook onze eigen technische dienst, waar we reparaties snel en deskundig verrichten.

Hoe we het doen

Orbit Electronic doet het vooral anders! Wij nemen nog tijd voor de klant en proberen vragen in duidelijke taal te beantwoorden. Wij verkopen alleen producten waar we zelf ook mee zouden willen werken. Onze garanties duren gemiddeld langer dan die van de gemiddelde concurrent. Ook na de garantie kunnen wij uw apparatuur nog steeds voordelig en snel repareren! Bij andere winkels is een reparatietijd van 4 weken normaal, bij ons een dag of 2! Koopt u bij ons een computer dan staat deze niet boordevol met overbodige software die uw apparaat alleen maar vertraagt. Gewoon voor u, gewoon omdat we zelf vinden dat het zo hóórt.

Hoe we het doen

Niet alleen klantvriendelijkheid gaat ons aan het hart, maar ook milieuvriendelijkheid. We houden niet van verspilling; defecte apparaten worden ontmanteld, bruikbare onderdelen hergebruikt. Bij ons kunt u lege batterijen, accu’s en cartridges ook inleveren om het milieu te sparen.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Meer informatie over onze privacy statement vindt u hier.